Trainersmateriaal Package

Om een goede werking en instroom in een tennisclub te blijven verzekeren is het voor tennisclubs van groot belang altijd degelijk trainersmateriaal te leveren, van de kleinste Kidstennissers tot de grootste volwassenen.

Het is voor clubs niet altijd gemakkelijk gepast en kwalitatief trainersmateriaal te vinden aan een scherpe prijs. Tennis-outlet wil hieraan tegemoet komen dankzij zijn "Trainersmateriaal Package".

Dit package houdt in dat je aan €100,00 trainersmateriaal koopt (excl. tennisballen) en waarbij je vervolgens een jaar lang kan profiteren aan voordeligere tarieven voor je tennisballen en trainersmateriaal. Zo geven wij voor het trainersmateriaal van Pro's Pro 20% korting op de prijzen die vermeldt staan in onze webshop (Opgelet: dit geldt niet voor tennisballen, hiervoor worden vaste prijzen gehanteerd).

Kom je dus zeker en vast informeren bij ons om aan dit mooie package deel te nemen.

Hieronder een kort overzicht van wat het package inhoudt, en wat wij hiervoor dienen terug te krijgen.

afbeelding-wat-krijgen-jullie
Het hele jaar door krijgen jullie vaste (en dus betere) prijzen voor jullie tennisballen en mooie kortingen op jullie trainersmateriaal. Jullie krijgen 15% korting op het Dunlop trainersmateriaal en wel 20% korting op jullie trainersmateriaal van Pro's Pro. OPGELET: Momenteel is ons materiaal nog niet geüpdated. Er zal dus nog heel wat materiaal bijkomen binnenkort.

wat-krijgen-wij-hiervoor-terug
Jullie kopen in het jaar dat jullie de korting willen eenmalig voor €100,00 aan trainersmateriaal (excl. tennisballen).

Ben je geïnteresseerd in ons pakket? Stuur ons snel een mailtje zodat jij een account kan aanmaken en onze fikse kortingen kan bekijken!
Webshop gemaakt met EasyWebshop